Bursa Erikli Diş Kliniği

Diş tedavilerinde, doğru hekimi bulmak önemli. Bursa diş hekimi olarak hangi konularda uzmanlık veriyoruz? Tedavilerimiz neler? Kısaca sizler için açıkladık.

Bursa Erikli Diş Kliğini olarak görev yapan uzman doktorlar, genel olarak ağız ve diş sağlığı ve estetiği ile ilgili gerekli tüm beklentilerin en üst düzeyde karşılanmasına yönelik çalışmalar yürütürler. Bursa Erikli Diş Kliği olarak uyguladığımız belirli başlı tedaviler:

  • Çürük ve estetik dolgular
  • Kanal tedavileri
  • Diş eti hastalıkları
  • Pedodonti (çocuk diş tedavisi)
  • Çapraşık dişlerin düzeltilmesi (ortodonti)
  • Diş kaplama
  • Diş beyazlatma
  • İmplant tedavisi
  • İmplant üstü protezler
  • Ağız ve diş bakımı
  • Gülüş tasarımı

Bursa Erikli Diş Kliği tarafından yapılan uygulamalar arasında yer almaktadır.  Söz edilen diş hastalıkları arasında en fazla karşılaştığımız rahatsızlık ise, diş çürükleridir.

Bursa Erikli Diş Çürüğü Tedavisi

Kadın-erkek veya çocukların en sık karşılaştığı sorunlardan biri  kuşkusuz çürüğe bağlı olarak oluşan diş ağrıları başı çeker.  Diş çürükleri; ağız kokusunun en büyük nedenlerinden biridir.  Çürük tedavileri ve diş dolguları ağız ve diş sağlığının yanı sıra estetik gülüş adına da oldukça önemlidir.

Bursa Erikli Diş Kliği tercihlerinde her türlü çürüğün ve estetik dolgu gerektiren kırıkların eklentileri karşılar nitelikte yapılmasına özen gösterilmesi gerekmektedir.

Bursa Erikli Ortodontik Tedaviler

Ortodontik tedavi yöntemlerinin kullanılmasıyla, tamamen düzeltilen diş çapraşıklıkları, ilerleyen yaşlarda estetik kaygılar yaşanmaması adına yapılması gereken tedaviler olarak başı çeker. Bursa diş hekimi kadrosunda yer alan uzman doktorlar, bu tür cerrahi müdahaleleri en ileri teknolojiye sahip cihazlar yardımıyla en kısa sürelerde yapmaktadır. Dent Bursa olarak siz değerli hastalarımıza en son teknoloji ürünlerle hizmet vermekteyiz.

Bursa Erikli Diş Eti Hastalıkları

Bursa diş hekimi olarak görev yapan uzman doktorlarımız, iltihaplanma vb. gibi sebeplerden dolayı oluşan diş eti hastalıklarında da her türlü cerrahi müdahaleyi en uygun yöntemlerle yapmaktadır.  Alanında uzman diş cerrahımızlarımız tarafından tüm operasyonlar başarı ile tamamlanmaktadır.

Bursa Erikli İmplant

Bursa Erikli Diş Kliği’nde görev yapan uzmanlar tarafından yapılan implantlar, dişte oluşan rahatsızlıklar sonucu çene kemiğine yerleştirilen yapay dişlerle ile giderilme işlemidir.  Vidalar kullanılmak suretiyle yapılan implantlar, alanında uzman hekimlerimiz tarafından büyük bir titizlikle yapılmaktadır.

Neden Bursa Erikli Diş Kliği Tercih Etmelisiniz?

Bursa Erikli Diş Klinik ekibi olarak, öncelikli hedefimiz hastalarımızın diş sağlığını korumak ve tedavi etmektir. Tüm üst düzey teknolojik ekipmanlar ve uzman hekim kadrosuyla klasik ve kendini tekrar eden eski tip klinik olmaktan çok uzakta olan Bursa Erikli Diş Kliği, hastalarımızla kişiselleştirilmiş hizmetlerimizle; sürekli takip, randevu planlaması, ödeme planlaması, tedavi süreçleri öncesi sonrası bilgilendirme, uzman personel ve asistan hizmetleriyle çağdaş diş hekimliğinin ülkemizdeki en önemli örneğini oluşturmaktayız.

7/24 Diş Polikliniği, Hastanesi olarak hizmet vermeye devam etmekteyiz.

1 thoughts on “Bursa Erikli Diş Kliniği”

Yorumlar kapalı.