Bursa Erikli Estetik Diş

Estetik Gülüş Tasarımında Profesyonel Hizmet

Erikli Diş Kliniği Estetik diş hekimliği alanında uzman hekimler ile birlikte Bursa da profesyonel bir hizmet sunuluyor. Etkili yöntemler ve teknik donanımın sağlanması ile istenilen estetik diş görüntüsü oluşturuluyor. Kişinin istekleri ve mevcut şartlar değerlendirilerek en kısa sürede estetik gülüş tasarlanmaktadır. Estetik gülüş tasarımı ve estetik diş uygulamaları en üst teknoloji ile uygulanmaktadır. Son derece estetik ve sağlıklı bir diş yapısına sahip olmak isteyenler için Bursa Erikli Diş Kliniği olarak uzman kadromuz ile hizmet vermekteyiz. Doğru ve kaliteli bir uygulama sayesinde son derece şık bir gülüşe sahip olmak mümkün oluyor. Öncelikle hastanın istekleri ve yaşadıkları sorunlar belirleniyor.

Sonrasında ise alanında uzman olan hekimler ile birlikte dijital ortamda yada tanı modelleriyle gülüş tasarımı yapılıyor. Bu tasarımın dijital ortam da hastaya  tedavi sonrası oluşacak görüntüler hastaya önceden çekilmiş fotoğraflar üzerinde gösteriliyor. Hastanın kendisine yakıştırdığı ve mutlu olacağı gülüş tasarımı seçilerek işlemlere başlanıyor. Bu aşamadan sonra ise ilk başta hastanın yapılmış olan tetkiklerine göre tedavi süreci belirleniyor.

Bursa Erikli Diş Kliniği Estetik diş tedavisi farklı uygulamaların bir yada birkaçının birlikte uygulandığı bir tedavi yöntemidir. Her tedavi yönteminde kendini geliştirmiş olan hekimler ve hasta ekip olarak çalışmaktadır. Bu ekip çalışması ve tüm süreç tamamen profesyonellik çerçevesinde gerçekleşiyor. Sonuç olarak gelen hastaların memnun oldukları ve kendilerini mutlu hissedecekleri dişlere ve gülüşe sahip bir şekilde yaşamlarına devam etmeleri sağlanır.